Kortsluiting en stroomstoring

De kwaliteit en service van een erkend elektricien

Welkom bij Utrechtse Elektricien. Wij zijn uw partner voor het verhelpen van stroomstoringen in uw woning. De ervaring die wij hebben, maakt het mogelijk om uw stroomproblemen nauwkeurig voor u uit te voeren. Door ons team met veel specialisten door heel Utrecht kunnen we u op dezelfde dag nog helpen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op het repareren van stroomstoringen of een nieuwe groep in uw meterkast.

Last van een stroomstoring? Neem contact op met onze spoedservice

Spoed elektricien Utrecht

Heeft u een stroomstoring in huis? Bel onze storingsdienst van Elektricien Utrecht. Zij kunnen uw stroomstoring verhelpen.

Weet u hoe afhankelijk we zijn van elektriciteit? Wat gebeurt er als de stroom voor langere tijd uitvalt? De telefoon doet het niet, de verwarming gaat uit, warmwater ontbreekt, de computer staat uit en het koffiezetapparaat staat uit etc.

Diensten Utrechtse Elektricien

Storing en kortsluiting verhelpen

Stroomstoring of een kortsluiting? Met onze spoeddienst wordt u de zelfde dag nog geholpen.

Meterkast aanleggen/vervangen

Een oude meterkast vervangen? Onze elektriciens helpen u daar graag bij.

Groepenkast uitbreiden

Teveel elektrische apparatuur aangesloten? Wij bieden een oplossing op maat.

Elektra aanleggen

Elektriciteit nodig op plekken waar u nog geen stroom heeft? Onze elektriciens hebben ervaring met het aanleggen van elektra

Elektricien Utrecht

Stroomstoring verhelpen voor veiligheid

U realiseert zich al snel hoe afhankelijk u bent van elektrische energie. In de regel wordt stroomstoring binnen een paar uur opgelost. Maar in noodsituaties kan het dagen duren voordat de elektriciteit weer beschikbaar is. Bijvoorbeeld als hoogspanningslijnen bij noodweer of sterk sneeuwval zijn beschadigd. Hier hoeft u niks voor te doen. Stroomstoring kan ook alleen bij u in huis zijn. Als dit wel het geval is, dan moet u wat stappen doorlopen, om te kijken of u wat kunt achterhalen waar het probleem ligt. Ga naar de meterkast, maar niet met een schroevendraaier s.v.p. Ziet u een van de stoppen die doorgebrand is, dan kunt u die alvast verwisselen. En wanneer u iets niet vertrouwt kunt u dat overlaten aan een ervaren elektricien. Denk eerst aan uw eigen veiligheid. Het is niet eenvoudig om stroomstoring te achterhalen, daarom is het van belang in zulke gevallen Stroomstoring Utrecht.

Elektrische veiligheid is de grootste zorg bij Stroomstoring Utrecht. Onze elektriciens van Elektricien Utrecht zijn om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf zo veilig mogelijk te maken. Onze deskundige elektriciens kunnen u helpen met stroomstoring.

Laat onze gespecialiseerde elektriciens uw huis of bedrijf onderhoudsbeurt geven. Zodat er stroomstoring te minimaliseren.

Elektricien in Utrecht

Utrechtse Elektricien in cijfers:

0
UUR PER DAG
0
DAGEN PER WEEK
0
ERVAREN ELEKTRICIENS
0 +
TEVREDEN KLANTEN

Wat is een kortsluiting?

Een kortsluiting is een abnormale toestand in een elektrisch circuit waarbij de stroom door een onbedoelde, kortere route stroomt in plaats van het circuit te volgen.

Elektriciteit stroomt graag langs de weg van de minste weerstand. Koper wordt gebruikt voor elektrische draden omdat het zo goed geleidt, terwijl materialen zoals hout of vezels niet efficiënte materialen zijn voor bedrading. Deze is bestand tegen elektriciteit. Ook staal is een slecht materiaal voor bedrading, wel beter dan hout of vezels

Normale kortsluiting

Bij een normale kortsluiting raakt een gevoede of hete draad een neutrale draad. Onmiddellijk daalt de weerstand en begint de stroom in een ander pad te bewegen

Aardfout kortsluiting

Bij kortsluiting met een aardingsfout raakt een aangedreven of hete draad een geaard gedeelte van een kale aarddraad of iets anders dat door het elektrische circuit wordt geleverd.

Wanneer er kortsluiting optreedt, wordt de stroomonderbreker meestal uitgeschakeld. Soms zijn er vonken en een fel licht. Een hard geluid of een knal kan gepaard gaan met kortsluiting. Het apparaat dat wordt aangedreven door de elektrische stroom werkt niet meer. Als u het apparaat aanraakt, kunt u een elektrische schok en vaak een brandwond krijgen van de intense hitte. Kortsluiting kan letsel of de dood veroorzaken door elektrische schokken.

Voor veel huiseigenaren kunnen kortsluitingen moeilijk te vinden zijn en op te lossen. Bel een erkende, gespecialiseerde elektricien van Kortsluiting Utrecht voor hulp.

elektricien utrecht

Wij zijn uw elektricien in Utrecht

Afgesproken tijdstip aanwezig
Stroomproblemen verholpen
Tevredenheid van klanten

Bij storing zijn wij 24/7 beschikbaar

De Utrechtse elektricien is altijd 24/7 bereikbaar voor noodgevallen en service aan uw elektra netwerk. Onze elektriciens zijn professioneel en werken altijd veilig, efficiënt en in uw belang. Utrechtse elektricien is gespecialiseerd en is altijd 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor al uw vragen of storingen. Onze belangrijkste prioriteit is om u als klant uitstekend te helpen en uiteraard goed werk af te leveren. De enige oplossing is om bij een noodsituatie ons direct te bellen. Wij staan direct bij u voor de deur

Wanneer u Spoed elektricien Utrecht na sluitingstijd belt, wordt u altijd te woord gestaan door onze expert, de medewerker zal dan onmiddellijk een specialist naar uw locatie in Utrecht sturen.

meterkast reparatie Utrecht

Een elektricien nodig in omgeving Utrecht? Bel 085 06 01 898

Over ons

De Utrechtse Elektricien is een van de invloedrijke en welbekende naam in Utrecht. De elektriciens bieden uitstekende service en nemen alle professionele verantwoordelijkheden op zich. Onze expertise is te allen tijde het efficiënt voltooien van elke klus. Onze elektriciens leveren hun diensten zeer bekwaam, correct en snel. Wij bieden 24/7 storingsdienst tegen een schappelijke prijs.

Diensten

Kortsluiting

Stroomstoring

Meterkast reparatie

Meterkast vervangen

Groepenkast uitbreiden

Elektra aanleggen

Werkgebied

Neem contact op