Meterkast vervangen

De kwaliteit en service van een erkend elektricien

Welkom bij Utrechtse Elektricien. Wij zijn uw partner voor het verhelpen van stroomstoringen in uw woning. De ervaring die wij hebben, maakt het mogelijk om uw stroomproblemen nauwkeurig voor u uit te voeren. Door ons team met veel specialisten door heel Utrecht kunnen we u op dezelfde dag nog helpen. Zo hoeft u nooit lang te wachten op het repareren van stroomstoringen of een nieuwe groep in uw meterkast.

Last van een stroomstoring? Neem contact op met onze spoedservice

Spoed elektricien Utrecht

Noodsituaties komen helaas vaak onverwacht, dus vaak om op onverwachte momenten. Utrechtse elektricien biedt 24/7 service aan. Wij zorgen ervoor dat uw woning weer veilig is. Daarnaast is het van belang als u een bedrijf heeft dat dit ook door blijft draaien. Op elk moment van de dag kunt u ons bereiken. Onze 24/7 noodservice biedt scherpe tarieven aan voor iedere klus. U krijgt altijd een prijsopgave vooraf te zien. Na uw akkoord zal onze volledig opgeleide elektricien uw probleem verhelpen. U kunt rekenen op een betrouwbare en professionele reparaties. Bel direct onze 24 uur service!

Diensten Utrechtse Elektricien

Storing en kortsluiting verhelpen

Stroomstoring of een kortsluiting? Met onze spoeddienst wordt u de zelfde dag nog geholpen.

Meterkast aanleggen/vervangen

Een oude meterkast vervangen? Onze elektriciens helpen u daar graag bij.

Groepenkast uitbreiden

Teveel elektrische apparatuur aangesloten? Wij bieden een oplossing op maat.

Elektra aanleggen

Elektriciteit nodig op plekken waar u nog geen stroom heeft? Onze elektriciens hebben ervaring met het aanleggen van elektra

Elektricien Utrecht

Meterkast van analoog naar digitaal

Een meterkast vervangen van analoog naar een digitaal. Elektricien Utrecht zet zich in voor maximale veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De vervanging van de oude meterkast door een moderne meterkast is een belangrijke stap in de digitalisering van de energietransitie. De nieuwe meterkast ondersteunen klanten ook bij het besparen van elektriciteit met meer gedetailleerde verbruiksinformatie.

Wenst u een meterkast vervangen in Utrecht van oude naar een moderne meterkast?

In tegenstelling tot de oude meters slaat een moderne meetapparaat ook dagelijkse verbruikswaarden op. Op deze manier kunnen elektriciteitsklanten een beter overzicht krijgen van hun dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse verbruik. Zoals gebruikelijk moet het jaarverbruik één keer per jaar worden afgelezen en aan de netbeheerder worden meegedeeld. Is het tijd om uw meterkast te vervangen? Contacteer uw lokale Elektricien Utrecht, onze telefonisten zullen u een afspraak inplannen en de rest van het werk doen onze elektriciens.

Elektricien in Utrecht

Utrechtse Elektricien in cijfers:

0
UUR PER DAG
0
DAGEN PER WEEK
0
ERVAREN ELEKTRICIENS
0 +
TEVREDEN KLANTEN

Voordelen van een nieuwe meterkast

De voordelen van de nieuwe meterkasten op een rij

. Digitale weergave van de meterstand

. Beter overzicht van energieverbruik door meer gedetailleerde data- en analysefuncties

. Automatische overdracht van de meterstand, geen uitleesservice nodig

. Mogelijke integratie in een smart home systeem

Een slimme meter is een intelligent meetsysteem, een combinatie van een digitale elektriciteitsmeter en een communicatiemodule. Deze module van een slimme meter kan de verbruiksgegevens in real time naar de operator van het meetpunt verzenden. Het stroomverbruik hoeft niet meer jaarlijks afgelezen te worden.

Hoe een meterkast is uitgerust, hangt af van de grootte en uitrusting van het gebouw. De basisstructuur omvat een stabiele bekleding, een gemakkelijk te openen deur en montagerails, zogenaamde DIN-rails, waarop verschillende zekeringscomponenten kunnen worden bevestigd.

Zekeringen zijn de belangrijkste componenten van de meterkast. Achter elke stroomkast bevindt zich een stroomgroep voor de energievoorziening van ruimtes. Zoals keuken en badkamer of elektrische apparaten zoals oven, wasmachine of koelkast. Stroomonderbrekers zijn automatische schakelaars die de stroom onderbreken in geval van kortsluiting. Ter bescherming van personen en elektrische apparaten. In tegenstelling tot zekeringen, die slechts eenmalig kunnen worden gebruikt, kan een stroomonderbreker worden gereset zolang de oorzaak die tot de onderbreking heeft geleid, is verholpen. LS-schakelaars onderbreken de stroom als bijvoorbeeld meerdere apparaten in gebruik zijn, hiermee wordt de groep overbelast. Neem gerust contact met ons en wij doen de rest.

elektricien utrecht

Wij zijn uw elektricien in Utrecht

Afgesproken tijdstip aanwezig
Stroomproblemen verholpen
Tevredenheid van klanten

Groepenkast uitbreiden in Utrecht

Een oudere groepenkast heeft vaak beperkingen op de beschikbare ruimte, zodat er geen ruimte is om extra groepen toe te voegen. Deze oudere groepenkast heeft nog steeds zekeringen. Sommige oude groepenkasten hebben groepen toegevoegd, maar heeft vaak al zijn maximale bereikt. Deze heeft geen mogelijkheid meer om aan de behoeften van het huis te voldoen.  Veel oudere groepenkasten zijn van slechte kwaliteit en werken gewoon niet meer naar behoren en dienen te worden vervangen. Een groepenkast uitbreiden wordt vaak aanbevolen of vereist om de capaciteit van de bestaande elektrische service te vergroten. De Utrechtse Elektricien is een bedrijf dat uitstekende elektrische diensten levert aan huizen en/of bedrijfspanden.

De elektriciens van de Utrechtse Elektricien bieden elektrische diensten van hoogwaardige kwaliteit tegen een redelijke prijs aan. Wij werken aan zowel commerciële als huishoudelijke eigendommen tegen een betaalbare prijs

meterkast reparatie Utrecht

Een elektricien nodig in omgeving Utrecht? Bel 085 06 01 898

Over ons

De Utrechtse Elektricien is een van de invloedrijke en welbekende naam in Utrecht. De elektriciens bieden uitstekende service en nemen alle professionele verantwoordelijkheden op zich. Onze expertise is te allen tijde het efficiënt voltooien van elke klus. Onze elektriciens leveren hun diensten zeer bekwaam, correct en snel. Wij bieden 24/7 storingsdienst tegen een schappelijke prijs.

Diensten

Kortsluiting

Stroomstoring

Meterkast reparatie

Meterkast vervangen

Groepenkast uitbreiden

Elektra aanleggen

Werkgebied

Neem contact op