Elektricien Utrecht

De kwaliteit en service van een ervaren elektricien

Elektricien Utrecht is een van de invloedrijke en welbekende naam in Utrecht. De elektriciens bieden uitstekende service en nemen alle professionele verantwoordelijkheden op zich. Onze expertise is te allen tijde het efficiënt voltooien van elke klus. Onze elektriciens leveren hun diensten zeer bekwaam, correct en snel. Wij bieden 24/7 storingsdienst tegen een schappelijke prijs.

Last van een stroomstoring? Neem contact op met onze spoedservice

Spoed elektricien Utrecht

Noodsituaties komen helaas vaak onverwacht, dus vaak om op onverwachte momenten. Elektricien Utrecht biedt 24/7 service aan. Wij zorgen ervoor dat uw woning weer veilig is. Daarnaast is het van belang als u een bedrijf heeft dat dit ook door blijft draaien. Op elk moment van de dag kunt u ons bereiken. Onze 24/7 noodservice biedt scherpe tarieven aan voor iedere klus. U krijgt altijd een prijsopgave vooraf te zien. Na uw akkoord zal onze volledig opgeleide elektricien uw probleem verhelpen. U kunt rekenen op een betrouwbare en professionele reparaties. Bel direct onze 24 uur service!

Diensten Elektricien Utrecht

Storing en kortsluiting verhelpen

Stroomstoring of een kortsluiting? Met onze spoeddienst wordt u de zelfde dag nog geholpen.

Meterkast aanleggen/vervangen

Een oude meterkast vervangen? Onze elektriciens helpen u daar graag bij.

Groepenkast uitbreiden

Teveel elektrische apparatuur aangesloten? Wij bieden een oplossing op maat.

Elektra aanleggen

Elektriciteit nodig op plekken waar u nog geen stroom heeft? Onze elektriciens hebben ervaring met het aanleggen van elektra

Elektricien Utrecht

Vind een elektricien in Utrecht

Elektriciteit is niet meer weg te denken in deze tijd, de hele wereld kan tegenwoordig niet meer zonder. Wanneer uw stroom uitvalt, bel dan direct uw Elektricien Utrecht voor snelle en handige reparaties.

Wij bieden onze gespecialiseerde elektricien aan in de omgeving Utrecht, u kunt ook bij ons terecht voor spoed. Neem contact op mijn onze spoedservice. Uw woning of pand is bij ons in goede handen, of u nu de bedrading wilt onderhouden of een groepenkast uitbreiden.

Vertrouw altijd op een ervaren elektricien in Utrecht, heeft u hulp nodig of is er spoed. Elektricien Utrecht is gespecialiseerd in allerlei zaken rondom stroom.

Wij hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. Bij iedere klus leveren wij uiteraard garantie. We zijn een lokaal bedrijf en wij hanteren scherpe prijzen. Zodra de elektricien bij u op locatie komt maakt hij een prijsopgave, als u akkoord gaat dan gaat onze elektricien Utrecht direct te werk. 

Elektricien in Utrecht

Elektricien Utrecht in cijfers:

0
UUR PER DAG
0
DAGEN PER WEEK
0
ERVAREN ELEKTRICIENS
0 +
TEVREDEN KLANTEN

Kortsluiting Utrecht

Elektriciteit voedt bijna alles in uw woning. Maar wanneer de elektriciteit uitvalt, is het een schadelijke, gevaarlijke en angstaanjagende gebeurtenis die bekend staat als een kortsluiting. Kortsluiting kunt u voorkomen door goed te kijken hoe de stroom verdeeld is.

Kortsluiting kan worden veroorzaakt door:

  • Ongedierte
  • Water of andere vloeistoffen die in contact komen met elektrische bedrading
  • Losse aansluitingen in een elektriciteitskast
  • Oude beschadigde stopcontacten, schakelaars, lampen of apparaten
  • Verslechtering van de elektrische kabelmantel

Wanneer er kortsluiting optreedt, wordt de stroomonderbreker meestal uitgeschakeld. Soms zijn er vonken en een fel licht. Een hard geluid of een knal kan gepaard gaan met kortsluiting. Het apparaat dat wordt aangedreven door de elektrische stroom werkt niet meer. Als u het apparaat aanraakt, kunt u een elektrische schok en vaak een brandwond krijgen van de intense hitte. Kortsluiting kan letsel of de dood veroorzaken door elektrische schokken.

Voor veel huiseigenaren kunnen kortsluitingen moeilijk te vinden zijn en op te lossen. Bel een erkende, gespecialiseerde Elektricien Utrecht van kortsluiting voor hulp.

elektricien stroomstoring

Wij zijn uw elektricien in Utrecht

Afgesproken tijdstip aanwezig
Stroomproblemen verholpen
Tevredenheid van klanten

Groepenkast uitbreiden in Utrecht

Elk huishouden heeft een meterkast, met daar de ingebouwde groepenkast die de elektriciteit verspreidt naar schakelaars, stopcontacten en apparaten. De groepenkast bevindt zich meestal in de gang van uw woning.

Een groepenkast is een kast waarin zich een aantal stroomonderbrekers bevinden. Een stroomonderbreker is een veiligheidsapparaat dat de stroom onderbreekt wanneer het veiligheidsniveau voor een deel van het elektrische systeem van het huis overschrijdt.

Is het u opgevallen dat de elektrische aansluitingen in uw huis niet zo krachtig is als normaal? Het probleem kan zijn dat uw groepenkast moet worden uitgebreid of vervangen. Bent u toch van plan om uw groepenkast uit te breiden, Elektricien Utrecht biedt u een ervaren elektricien voor deze klus.

Elke individuele ruimte’s zoals woonkamer, badkamer, keuken, kinderkamers, slaapkamers en gangen moeten ten minste een eigen groep hebben. Deze dient te woren beschermd door een LS-schakelaar. Het wordt vaak aanbevolen om licht- en stopcontactgroep te scheiden. Bel ons voor een passend advies.

meterkast reparatie Utrecht

Stroomstoring Utrecht

Elektrische veiligheid is de grootste zorg bij Stroomstoring Utrecht. Onze elektriciens van Elektricien Utrecht zijn om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf zo veilig mogelijk te maken. Onze deskundige elektriciens kunnen u helpen met stroomstoring.

Laat onze gespecialiseerde elektriciens uw huis of bedrijf onderhoudsbeurt geven. Zodat er stroomstoring te minimaliseren.

Heeft u een stroomstoring in huis? Bel onze storingsdienst van Elektricien Utrecht. Zij kunnen uw stroomstoring verhelpen.

stroomstoring utrecht

Een elektricien nodig in omgeving Utrecht? Bel 085 06 01 898

Over ons

De Utrechtse Elektricien is een van de invloedrijke en welbekende naam in Utrecht. De elektriciens bieden uitstekende service en nemen alle professionele verantwoordelijkheden op zich. Onze expertise is te allen tijde het efficiënt voltooien van elke klus. Onze elektriciens leveren hun diensten zeer bekwaam, correct en snel. Wij bieden 24/7 storingsdienst tegen een schappelijke prijs.

Diensten

Kortsluiting

Stroomstoring

Meterkast reparatie

Meterkast vervangen

Groepenkast uitbreiden

Elektra aanleggen

Werkgebied

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Neem contact op